BROWSHAPING 

Wij staan voor perfecte wenkbrauwen en vinden dat iedereen, man / vrouw , jong/oud een perfecte Browdesign moet hebben. Wenkbrauwen geven karakter in het gezicht, het maakt je make up look 100% af en in combinatie met perfecte wimpers tover je jezelf om met dé perfecte Fabelash Look. 

Wij hebben meerdere oplossingen en behandelingen voor de BROWS! Samen met u kijken wij welke wenkbrauw behandeling geschikt is voor u en wat er op dit moment het beste bij u past. Lees hieronder meer over de Brazilian Brow Design by Fabelash.

EPILEREN MET DRAAD

Wij zijn ervaren in het epileren met draad, zowel het gelaat kan hiermee onthaart worden als ook een strakke wenbrauwshape kan met deze unieke techniek gecreëerd worden. Deze techniek staat bekend onder de naam Threaden

Brow Wax

Pijnloos ontharen van uw wenbrauwen, dat kan met onze fijne facial wax producten 

Brow Tinting

Wij werken met de mooiste browtints waarmee wij iedere wenkbrauw kunnen verven, het resultaat van de verf blijft tot 3 weken goed zichtbaar. Met onze kennis van tinting, verven wij de brows in een kleur die bij u past.

BRAZILIAN BROW DESIGN - HAIRSTROKES MICROBLADING

De nieuwste technieken voor de wenkbrauwen vind u bij Fabelash. Met microblading brengen wij flinterdunne hairstrokes aan tussen uw natuurlijke wenkbrauwen (Soft Design Filling) ook kunnen wij bij diegene die geen eigen wenkbrauwhaartjes (meer) hebben een complete wenkbrauw ontwerpen en met de microblading Full Design Filling een 'echte' wenkbrauw creeeren. Uiteraard kijken wij met u welke Brow het beste voor u geschikt is. 

Microblading blijft 1,5 tot 2,5 jaar goed zichtbaar en is een GGD goedgekeurde behandeling bij Fabelash Amersfoort. 

HENNA BROWS

Met de Henna Brows ( Brazilian Henna Brows ) tinten wij niet enkel uw haartjes maar ook uw huid, hiermee creëer je direct een volle en sprekende wenkbrauw die tot zeker 3 weken (soms langer) perfect zichtbaar is.

BROW PLAN

Samen met onze klant stellen wij het Browplan op, hiermee kunnen wij zorgen dat uw natuurlijke wenkbrauw weer terug komt in zijn vorm die passend bij uw gezicht is. 

FABELASH AMERSFOORT LASH BROW & BEAUTY SALON  033-2024685
KVK FABELASH 61427551  

 

  • U  KUNT BIJ ONS PINNEN 

  • VOOR DE DEUR KUNT U PARKEREN

  • U ONTVANGT VAN AL UW AFSPRAKEN 48 UUR VAN TE VOREN EEN BEVESTIGING